Tere tulemast Toretto Koolitus toiduhügieeni e-koolituse keskkonda.
Paremal pool olevast menüüst leiate erinevate koolitusteemade kohta õppematerjali. Kui olete materjaliga tutvunud, tuleb teha TEST. Testi tulemused kuvatakse automaatselt Toretto Koolitus infosüsteemi, mille põhja väljastatakse tunnistus.
Toiduhügieeni e-koolituse sisu:
- Toiduhügieeni eesmärgid ja ülesanded
- Toidukäitlemisega seotud terminoloogia
- Toidu füüsikaline saastumine ja selle vältimine
- Toidu keemiline saastumine ja selle vältimine
- Toidu mikrobioloogiline saastumine ja selle vältimine
- Mikroorganismid ja nende kasvu ja paljunemist mõjutavad tegurid
- Toiduainete kaudu levivad haigused, toidumürgistused, ja -infektsioonid
- Ristsaastumine ja selle vältimine
- Toidu käitlemise viisid ja tingimused ning temperatuuri kontroll
- Käitlemisettevõtte struktuur, tehnoloogia ja seadmed
- Puhastamine ja desinfitseerimine
- Kahjuritõrje
- Isiklik hügieen
- Enesekontrolli põhimõtted
- Toitu käsitlevad õigusaktid
- Toitu käsitleva töötaja vastutus
Küsimuste korral võtke ühendust telefoni +372 527 1907 või See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud..
Meeldivat õppimist soovides,
Toretto Koolitus