Tere tulemast Toretto Koolitus toiduhügieeni e-koolituse keskkonda.

Paremal pool olevast menüüst leiate erinevate koolitusteemade kohta õppematerjali. Kui olete materjaliga tutvunud, tuleb teha TEST. Testi tulemused kuvatakse automaatselt Toretto Koolitus infosüsteemi, mille põhja väljastatakse tunnistus.

Toiduhügieeni e-koolituse sisu:

  1. Toiduhügieeni eesmärgid ja ülesanded
  2. Toidukäitlemisega seotud terminoloogia
  3. Toidu füüsikaline saastumine ja selle vältimine
  4. Toidu keemiline saastumine ja selle vältimine
  5. Toidu mikrobioloogiline saastumine ja selle vältimine
  6. Mikroorganismid ja nende kasvu ja paljunemist mõjutavad tegurid
  7. Toiduainete kaudu levivad haigused, toidumürgistused, ja -infektsioonid
  8. Ristsaastumine ja selle vältimine
  9. Toidu käitlemise viisid ja tingimused ning temperatuuri kontroll
  10. Käitlemisettevõtte struktuur, tehnoloogia ja seadmed
  11. Puhastamine ja desinfitseerimine
  12. Kahjuritõrje
  13. Isiklik hügieen
  14. Enesekontrolli põhimõtted
  15. Toitu käsitlevad õigusaktid
  16. Toitu käsitleva töötaja vastutus

 

Küsimuste korral võtke ühendust telefoni +372 527 1907 või See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud..

 

Meeldivat õppimist soovides,

Toretto Koolitus